• tafelberg
 • vergeet me nietjes
 • strand en zee
 • paardenbloem
 • gangapurna

Trainers

Liesbeth Liesbeth Visser is trainer en coach met als specialisatie loopbaanontwikkeling en stressmanagement. Tevens werkt ze als selecteur en assessor bij selectietrajecten. Liesbeth heeft een achtergrond als werving & selectie consultant en hr management consultant bij o.a. Michael Page International en Mercuri Urval International. Annemarie Anne-Marie Stegeman is voedingstherapeut en voltooide haar studie voor een foundation degree Voedings Therapy in Londen. Ze werkte in Sales & Marketing en Communicatie bij o.a Fortis en Shell. Bij Shell was ze verantwoordelijk voor de inkoop en sales van food & beverage voor de pompstations in Groot-Britannië. Dit heeft haar interesse verder gewekt voor voeding en de impact op het menselijk lichaam.

 
Noele Noële Ruitenberg is fysiotherapeut, yoga instructeur en ACT trainer. Noële is gespecialiseerd in stress en burnout klachten. Ze heeft ervaring met hartcoherentie en andere ademhalingstechnieken. Voorheen werkte ze als management consultant bij o.a. KLM, Achmea en verschillende gemeentes. Rogier Rogier Hoorn is sport- en prestatiepsycholoog en geeft mentale training aan top-performers in zowel de sport als het bedrijfsleven. Hij werkt o.a. in opdracht van NOC*NSF, Luchtverkeersleiding Nederland en Randstad. Rogier is opgeleid als arbeid- en organisatiepsycholoog NIP, sportpsycholoog VSPN, MBTI-trainer en Cogmed-trainer.
 

Rob Westgeest Rob Westgeest is runningtherapeut. Hij begeleidt mensen met stressgerelateerde
klachten en helpt ze weer in beweging te
komen om fit en gezond te blijven.
Naast zijn werk als runningtherapeut werkt Rob als consultant bij een internationaal consultancy bedrijf en geeft hij leiderschaps- en verkooptrainingen. Tijdens de trainingen komt hij veel mensen tegen die een hoge werkdruk ervaren. Dit heeft hem geïnspireerd om zowel curatieve als preventieve runningtherapie te geven.
 Niek Reijmer Niek Reijmer organiseert en ontwikkelt sport- en vitaliteitsprogramma’s in het bedrijfsleven. Opgeleid als bedrijfskundige is hij al jaren verantwoordelijk voor een groot internationaal sport-en vitaliteitsprogramma met 1000 deelnemers en heeft ervaring bij meer dan 100 verschillende internationale sportevenementen. Met de juiste combinatie van sport, gezond bewegen en begeleiding binnen een programma, maakt hij medewerkers vitaal en fit en daarmee bedrijven succesvoller.

  Alle trainers en coaches die met of voor Tafelberg werken zijn professionals met een gedegen opleiding en werkervaring in het vakgebied. Zij beschikken over een uitgebreid netwerk in het bedrijfsleven, not for profit en de werving & selectie en executive search sector.
   
  Open karakters, authentieke inspirators, die zich blijven ontwikkelen op hun professionele en persoonlijke pad. Mensen die positief in het leven staan en met hun portie levenservaring anderen weten te motiveren en begeleiden naar geluk en succes in leven en werk.
   
  TafelbergHRconsult is aangesloten bij de Noloc, Nederlandse orde voor loopbaanadviseurs, outplacement consultants en carrière coaches. Om bij te blijven in dit vakgebied.

noloc